Om Vadum Hundesalon

Salonen er en del af mit hjem i Vadum. Jeg har valgt, at det skal være hjemme hos mig selv på et værelse, hvor jeg har gjort rummet til et rart, hyggeligt og roligt sted at være for alle hunde. For jeg ved, med min erfaring, hvor meget det betyder, at der er ro omkring dem, når de skal behandles. 

I min salon tilbyder jeg alle former for hundesoignering: Jeg kan vaske, klippe, trimme og plukke de fleste racer. Og hvis de trænger til at få tømt anal kirtlerne, kan jeg også klare det, da jeg er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske.

Jeg kan klippe negle på både hunde, katte, marsvin og kaniner. 

Jeg har også mulighed for at hjælpe dig og din hund med lettere former for adfærdsbehanding, da jeg har både uddannelse og erfaring inden for området som autoriseret veterinærsygeplejerske. 

Du kan se alle behandlinger og priser ved at klikke her

Har du spørgsmål? Så kontakt mig endelig. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Mine produkter

.Jeg anvender økologisk hundeshampoo fra Bundgaard & Bluhme
til at vaske alle hunde med.

Fordelene ved B&B er, at deres produkter er allergivenlige med blide og naturlige dufte, så det er nemt at skylle ud af pelsen. Den udvikler også et lækkert blødt skum, når der vaskes, og så passer den til alle pelstyper.

Der er ingen kunstige farvestoffer, parabener, silikone eller parfume i B&B's produkter. 
Stifter og indehaver af Vadum Hundesalon


Jeg hedder Natasja og er den heldige indehaver af Vadum Hundesalon. Jeg er p.t. i gang med at færdiggøre min uddannelse til eksamineret hundefrisør, som afsluttes i efteråret 2023. Her kan du læse mere om min faglige baggrund:

- Uddannet salgsassistent og arbejdet med bl.a. salg af hundefoder fra 2005 til 2013.
- Uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske med arbejdserfaring fra 2014 til 2023.
- Har grundig viden omkring hundens anatomi, hud og pelspleje, som en vigtig del af uddannelsen som veterinærsygeplejerske.
- Jeg har to ekstra kurser i hundeadfærd, som er taget ved Pernille Hansen igennem mit arbejde som veterinærsygeplejerske.
- Jeg har tre ekstra kursuser i ernæring hos hund og kat igennem mit arbejde som veterinærsygeplejerske.